pompidoo logga reklam i p-et oficiella NYASTE

CinInk- Spindeln i nätet

C in Ink arbetar tillsammans med ett nätverk av duktigt reklamfolk och vi har även turen att jobba med en egen proffsig, ung fotograf. En fotograf med nytänk i sina bilder!

Inom väggarna finns över 20-års erfarenhet av marknadsföring i olika former; B2B, B2C, FMCG inom både handel och industri. Först från många år som delägare på en reklambyrå. Därefter som European Marketing Manager och inhouseansvarig på börsnoterade NIBE AB. Slutligen som Marketing Manager och inhouseansvarig hos börsnoterade DT Group A/S.

Erfarenheten från både byråsidan och kundsidan gör att vi har förmågan att se Dina problem ur olika perspektiv. Nyttan för Dig blir att Du alltid kan känna Dig trygg med våra förslag - vi gör inte reklam bara för att den skall se bra ut. Vi gör reklam som skall hjälpa Dig i din verksamhet oavsett om det gäller att få fler kunder, sälja mer eller bygga ditt varumärke.

På CinInk finns kompetens inom följande områden: marknads-undersökningar, marknadsplaner, marknadsstrategier, varumärkesbygg, mediaval, mässdeltagande, produktlanseringar, grafisk produktion, prepress, bildbehandling, trycksaker, radio- & TV-reklam, DR, annonsering, web, e-handel likväl som skyltar, banderoller och affärstryck.

Våra kunskaper och erfarenheter gör att vi kan hantera alla marknadsföringsprocesser från början till slut. Tillsammans med ett urval av de bästa underleverantörerna klarar vi allt från små till stora projekt - alltid med Dina önskemål och tankar i centrum.

www.kokboksexperten.se    www.kakexperten.se   www.salamiexperten.se är andra sajter som Cinink driver och det är företag som är inriktade på att hjälpa sveriges skolklasser, föreningar och idrottsklubbar att tjäna mer pengar till den egna kassan. Genom att sälja personaliserad salami, kakor eller kokböcker får klubben/klassen/laget sina egna produkter med bilder och info från den egna klubben.


-Varför sälja andras produkter när Du kan sälja dina egna?-

reklam-, web- och illustrationsbyrå.