pompidoo logga reklam i p-et oficiella NYASTE
loading...

Dalen Potatis AB-

Dalen Potatis AB är ett företag beläget på fantastiska Bjärehalvön. Den gamla släktgården där Dalen Potatis AB har sitt säte, drivs sedan 1984 av Mikael och Christina Sturesson. Odlingen riktar in sig först och främst på färskpotatis men även morötter, grönkål, rödbetor och kålrötter ingår i sortimentet. Dalens odlingar breder ut sig på mer än 100 hektar varav hälften ligger i Menlösa, södra Halland.

Hos Dalen Potatis odlas det ca 12 sorters färskpotatis; Swift, Solist, Riviera, Magda, Gala, Ingrid, Siikli, Estelle och några till. Potatisodlingen är IP certifierad och på gården finns det en sorterings- och tvättanläggning som har en kapacitet på 7-8 ton potatis per timme. 

Dalen Potatis, som är en av Bjärehalvöns största leverantörer av nypotatis, kontaktade Pompidoo när företaget ville ha en ny logotype som kändes
mer i linje med verksamheten och tiden. Sagt och gjort, nu har De en ny logotype på arbetskläder och maskiner.

Om Ni är nyfina på hur det går till hos Dalen Potatis är ni varmt välkomna att göra ett besök, privat som företag. Kontakta Dalen på nummer 
070-88 55 126 eller maila på dalen.potatis@bjarenet.com

färskpotatis i världsklass.

Dalen Potatis är en av
Bjärehalvöns noggrannt utvalda potatisodlare,  som Bjäre Chips använder sig av när de tillverkar Sveriges godaste chips!

Bjärechips