pompidoo logga reklam i p-et oficiella NYASTE
Hos Pompidoo.se får du hjälp med reklam, marknad, grafisk profil
Hos Pompidoo.se får du hjälp med reklam, marknad, grafisk profil

Våra Tjänster

Vi erbjuder en mängd reklamtjänster för Ditt företag. Vi lyssnar av och reder ut Dina marknadsföringsidéer och gör det där lilla extra för att hjälpa Dig med Din reklamkampanj. Genom mångårigt samarbete med ett flertal svenska tryckerier kan vi erbjuda tryckpriser som ofta är 5-35 % under de priser du är van vid. Här nedan ger vi exempel på vad vi står till tjänst med.

Marknadschef per timme

Saknar Ditt företag en marknadsavdelning? Vad kan då vara enklare än att hyra in oss per timme. Du får direkt en erfaren marknadschef som snabbt sätter sig in i uppgiften och kommer med relevanta och genomtänkta förslag på åtgärder och förbättringar. Tjänsten är ett sätt för små företag att få kompetent och målinriktad marknadsföring trots avsaknad av en egen marknadsavdelning!

What You See Is What You Get. Egentligen är det självklart. Men det är få som jobbar så...

Saknar Ditt företag logotyp? Vi tar fram en hel grafisk profil som företaget
använder i all kommunikation.

Sker all marknadsföring av en slump eller finns det en plan? Vi inventerar era målsättningar och skapar planer.

På längre sikt är det viktigt att veta att marknadsföringen spelar ihop med era mål och visioner. Låt oss skissa på en strategi som kan ta Er lite längre på resan mot Era mål.

Självklart hjälper vi Dig också med allt annat du kan förvänta dig av en modern reklambyrå!

Skicka in de uppgifter som Du fått i din tryckoffert inkl pris. Därefter tar vi en runda bland alla våra samarbetspartners och återkommer inom 72 h med en ny offert. Om vi inte hittar ett billigare alternativ kostar det självklart inget. När vi hittar ett billigare tryckeri med samma eller högre tryckkvalitet får Du en offert direkt från det tryckeriet - vi förmedlar bara kontakten. Kostnaden blir halva besparingen på det aktuella tryckjobbet och i fortsättningen har du själv direktkontakt med ditt nya tryckeri! Enklare blir det inte att spara in på dina tryckkostnader.

#annonser #broschyrer #foldrar #hemsidor, #årsredovisningar #magasin #personaltidningar #bokproduktion #mässmontrar #rollups #flaggor #banderoller #skyltar #fönsterdekorer #bildekorer #dekaler #utskrifter #digitaltryck #offsettryck #TV-reklam #radioreklam #DR #print #logotyper #marknadsföring #PR #mässor #illustrationer #militta #illustrationsbyrå #pressrelease #volvo #stansochpress #nolato #duochjag #olofströmskraft #flahultarn #sir #sanders #ica #olofströmshus #motiva "volisor #meekat #fnulan #femme #kokboksexperten #salamiexperten
#kakexperten #märkesbutikenbastad #markesbutiken #tmgtryckeri #teddykompaniet #skosven #abbes #tailor 

Hos pompidoo.se  får du hjälp med att hitta emn marknadschef, en grafisk profil göra upp en marknadsplan för ditt göreta. Få hjälp med marknadsstrategi och ett bra medieval.  

Hos pompidoo.se  får du hjälp med att hitta emn marknadschef, en grafisk profil göra upp en marknadsplan för ditt göreta. Få hjälp med marknadsstrategi och ett bra medieval.  

Reklam för ditt företag.